Verslokaal

We gaan de uitdaging aan…

Medio april gaan we van start met het uitsnijden van varkensvlees.

Na vele vergaderingen en zorgvuldige afwegingen hebben we de beslissing genomen. Medio april openen we ons eigen “vers-lokaal” om zelf het varkensvlees uit te gaan snijden. Deze keuze is gemaakt om een constante, dagverse kwaliteit te kunnen waarborgen. We streven ernaar jullie wekelijks op de hoogte te houden van de vorderingen van de verbouwing door nieuwe foto’s te delen. Klik op de plattegrond om ons elke week te volgen tijdens de werkzaamheden.

“Save the date”; op 9 en 10 juni houden we de opening van ons vers-lokaal met daarbij een kleine huisbeurs zoals u van ons gewend bent. U bent dan van harte welkom om deze bijzondere gelegenheid met ons te vieren.

Week 10 staat in het teken van het afwerken van de vloeren. De vloeren worden gecoat en dan mogen ze uitharden. We hebben besloten om de vloeren ook door te trekken naar de expeditie en de nachtcel. Dit heeft nog wel wat aanpassing nodig voor de medewerkers, omdat we vier dagen de vloeren niet mogen betreden. Dit houdt in dat de aanlevering van de goederen die dagen een iets ander proces hebben. Zoals je ziet op de foto's zijn de koelmotoren ook op het dak geplaatst met een grote kraan.