Verslokaal

We gaan de uitdaging aan…

Medio april gaan we van start met het uitsnijden van varkensvlees.

Na vele vergaderingen en zorgvuldige afwegingen hebben we de beslissing genomen. Medio april openen we ons eigen “vers-lokaal” om zelf het varkensvlees uit te gaan snijden. Deze keuze is gemaakt om een constante, dagverse kwaliteit te kunnen waarborgen. We streven ernaar jullie wekelijks op de hoogte te houden van de vorderingen van de verbouwing door nieuwe foto’s te delen. Klik op de plattegrond om ons elke week te volgen tijdens de werkzaamheden.

“Save the date”; op 9 en 10 juni houden we de opening van ons vers-lokaal met daarbij een kleine huisbeurs zoals u van ons gewend bent. U bent dan van harte welkom om deze bijzondere gelegenheid met ons te vieren.

De laatste wanden zijn geplaatst. De afwerking van de wanden wordt deze week afgerond. De kabels voor de elektriciteit zijn allemaal getrokken. Zoals je ziet op de zevende laatste foto is "de glijbaan". Via deze baan komen de halve varkens op de snijtafel. Deze snijtafel is deels zichtbaar op de achtste foto. Deze is al in de ruimte geplaatst anders kregen we de tafel niet in de het Verslokaal. In week 9 wordt er een begin gemaakt met de vloer welke wordt gestort en wordt de verlichting opgehangen. Het krijgt nu echt vorm.