Verslokaal

We gaan de uitdaging aan…

Medio april gaan we van start met het uitsnijden van varkensvlees.

Na vele vergaderingen en zorgvuldige afwegingen hebben we de beslissing genomen. Medio april openen we ons eigen “vers-lokaal” om zelf het varkensvlees uit te gaan snijden. Deze keuze is gemaakt om een constante, dagverse kwaliteit te kunnen waarborgen. We streven ernaar jullie wekelijks op de hoogte te houden van de vorderingen van de verbouwing door nieuwe foto’s te delen. Klik op de plattegrond om ons elke week te volgen tijdens de werkzaamheden.

“Save the date”; op 9 en 10 juni houden we de opening van ons vers-lokaal met daarbij een kleine huisbeurs zoals u van ons gewend bent. U bent dan van harte welkom om deze bijzondere gelegenheid met ons te vieren.

Nog 4 weken en dan moeten we de eerste halve varkens over de tafel krijgen. De tijd begint te dringen, maar zoals het er nu uit ziet liggen we nog op schema. De vloeren liggen er allemaal in, alleen moet deze nog gezuurd en gecoat worden.. Dit gaat eind week 12 gebeuren. Op de foto's het resultaat van de vloer. Daarnaast liggen de buitenunits van de koelingen allemaal op het dak. De koperen leidingen zijn geïnstalleerd, dus de koelingen kunnen ook aangesloten worden wanneer ze binnen zijn.