Verslokaal

We gaan de uitdaging aan…

Medio april gaan we van start met het uitsnijden van varkensvlees.

Na vele vergaderingen en zorgvuldige afwegingen hebben we de beslissing genomen. Medio april openen we ons eigen “vers-lokaal” om zelf het varkensvlees uit te gaan snijden. Deze keuze is gemaakt om een constante, dagverse kwaliteit te kunnen waarborgen. We streven ernaar jullie wekelijks op de hoogte te houden van de vorderingen van de verbouwing door nieuwe foto’s te delen. Klik op de plattegrond om ons elke week te volgen tijdens de werkzaamheden.

“Save the date”; op 9 en 10 juni houden we de opening van ons vers-lokaal met daarbij een kleine huisbeurs zoals u van ons gewend bent. U bent dan van harte welkom om deze bijzondere gelegenheid met ons te vieren.

Deze week staat in het teken van de vloer. Woensdag kwam de betonwagen al vroeg aanrijden om beton te storten. Voordat het beton werd gestort moest de snijtafel nog gehesen worden. Donderdag is er een begin gemaakt om de vloer te voorzien van een kiezellaag en deze wordt ook nog gecoat.