Verslokaal

We gaan de uitdaging aan…

Medio april gaan we van start met het uitsnijden van varkensvlees.

Na vele vergaderingen en zorgvuldige afwegingen hebben we de beslissing genomen. Medio april openen we ons eigen “vers-lokaal” om zelf het varkensvlees uit te gaan snijden. Deze keuze is gemaakt om een constante, dagverse kwaliteit te kunnen waarborgen. We streven ernaar jullie wekelijks op de hoogte te houden van de vorderingen van de verbouwing door nieuwe foto’s te delen. Klik op de plattegrond om ons elke week te volgen tijdens de werkzaamheden.

“Save the date”; op 9 en 10 juni houden we de opening van ons vers-lokaal met daarbij een kleine huisbeurs zoals u van ons gewend bent. U bent dan van harte welkom om deze bijzondere gelegenheid met ons te vieren.

Het einde is in zicht en we mogen best zeggen dat we trots zijn op het resultaat. Zoals jullie zien op de foto's is ons Verslokaal zo goed als klaar. Donderdag 4 april is de NVWA langs geweest voor een audit en ook daar hebben we groen licht. Volgende week de laatste kleine dingen afwerken. Vanaf woensdag gaan we proef draaien en vanaf maandag 15 april beginnen we dan echt. Wanneer de eerste halve varkens over de glijbaan gaan zullen we jullie ook meenemen. Mochten jullie al informatie willen hebben over ons Verslokaal, neem dan contact op met ons en we informeren jullie graag.