Over Verscentrum ter Brugge

Het begin....

Het begon allemaal in 1970. Na een carrière als vertegenwoordiger, begon Gerrit ter Brugge voor zichzelf in een schuur achter zijn woonhuis in Zenderen. Er kwam een koelcel van 4x 2,5 meter en de verkoop vanuit de bestelbus werd gestart. Ter Brugge Vleeswaren was geboren. Het bedrijfje groeide en bloeide en in 1978 kwam zoon Ton, de huidige directeur, in de zaak. Er volgden diverse uitbreidingen.

In 1990 was Ter Brugge Vleeswaren in Zenderen uit haar jasje gegroeid; er moest worden omgezien naar een andere locatie. Deze werd gevonden aan de Hanzestraat 8 te Borne en in het najaar van 1991 verhuisde het bedrijf naar Borne. Diverse overnames volgenden, het pand werd te klein, het naastgelegen Scania pand kon worden gekocht en na een tijd van ontwerpen, plannen, vergaderen en bouwen werd in september 2007 het nieuwe pand betrokken. De naam veranderde in Verscentrum ter Brugge, immers, de handel bestond allang niet meer uit alleen vleeswaren.

Kwaliteit

Door een groot bewustzijn van eventuele directe en/of indirecte gevaren voor de volksgezondheid, conformeert Verscentrum ter Brugge zich aan de HACCP/EEG-eisen. Alle handelingen binnen de organisatie worden geheel ten dienste worden gesteld om eventuele gevaren, die de volksgezondheid kunnen schaden, tot nul te reduceren. Wij hebben een officiële EEG-erkenning. U kunt er dus van verzekerd zijn dat onze werkwijze voldoet aan alle vereisten.