Het leven van de consument wordt steeds drukker. Tijdens een fulltime werkweek heeft hij/zij niet altijd zin, of de tijd, om een hele maaltijd te bereiden. Tegelijkertijd staat 'gezonder eten' (en graag ook smakelijk) bovenaan de goede voornemenslijstjes van veel Nederlanders. Het online bestellen van kant-en-klare maaltijden is in opkomstL een trend waar u als versspecialist niet voor hoeft terug te deinzen. Sterker: zie het als een uitgelezen kans! Het maaltijdenconcept Traiteur a la Carte maakt het u makkelijker: flexibiliteit en ondersteuning voor u én voor de consument staat centraal.
Het concept omvat een wekelijks wisselende toonbankindeling, die bestaat uit 6 vlees-, 6 groenten- en 6 aardappel-, rijst- of pastacomponenten. Hierna kan de consument zelf zijn of haar maaltijd helemaal naar smaak samenstellen. Op de consumentenbestelsite kan de consument de maaltijd ook online samenstellen, bestellen en vervolgens bij u in de winkel afhalen. Zo kunt u iedere klant optimaal bedienen, zowel online als offline. Wanneer u gaat werken met dit concept, wordt u vanuit Verscentrum ter Brugge volledig ondersteund op het gebied van o.a.: promotiematerialen, recepturen, maaltijdsuggesties en introductie activiteiten.
Neem voor meer informatie over het concept contact met ons op.