De consument ziet tijdens het dagelijks boodschappenrondje in de supermarkt steeds vaker een volledig assortiment producten voor de barbecue en/of outdoor cooking. Voor een versspecialist dus bij uitstek een uitdaging dat te evenaren of nog beter te doen! Barbecueën en/of outdoor cooking is inmiddels niet alleen in de zomermaanden populair, het hele jaar rond grijpen consumenten steeds meer momenten aan om lekkere maaltijden te creëren die op andere wijzen zijn bereid dan standaard op het fornuis. Met termen als slow cooking, indirect BBQ-en, "good food", low & slow, rubs, lekkere grote stukken vlees is de consument meer dan ooit bezig met het fenomeen "American Style BBQ". Met uw kennis en enthousiasme van/over vlees en bijbehorende accessoires kunt u van BBQ'en en outdoor cooking iets speciaals maken! Verscentrum ter Brugge maakt daarom van u dé BBQ specialist middels het American Style BBQ concept. Een concept vol producten en inspiratie, het hele jaar rond. U hoeft uiteraard niet alle BBQ details te kennen, want we bieden ook volop ondersteuning op het gebied van workshops én doorvertaling richting uw klant met sfeerposters en leuke mini BBQ magazines om uit te delen.
Hoe komt Verscentrum ter Brugge aan al die American Style BBQ inspiratie? Wij stellen u graag voor aan dé BBQ guru: Harry Havinga (award winnende BBQ'er). Sinds 2 jaar werken wij samen met Harry, waardoor we samen de versspecialisten van Nederland kunnen inspireren en motiveren op het gebied van BBQ.
Verscentrum ter Brugge maakt van u dé BBQ expert middels:
Neem contact met ons op voor meer informatie.